Samo se duso nadam da ces mi jednog dana oprostiti. Da ces oprostiti sto ti nikad nisam pokazala koliko mi je stvarno stalo,mada si ti to bolje znao nego bilo ko drugi. Da ces mi oprostiti sto sam pred kraj bila kao stijena, sto sam oko sebe bila sazidala zid i nisam ti dozvolila da shvatis sta mi je. A najvise se duso nadam da ces mi oprostiti sto sam bila tolika budala i pustila te da ides…..Nadam se hmm, nadam, ali mislim da je uzalud….Previse je tu bola i razocarenja i sa tvoje i moje strane. Tacno je ono “ZNAJ,LJUBAVI SVAKOJ DODE KRAJ.KAD DVOJE LOSI POSTANU PRIJATELJI TESKO OSTANU…” I duso vjeruj to mi je gore od svega….. to mi je najveca kazna sto sam te i kao dobrog, ako ne i najboljeg prijatelja izgubila….

cickava
jako sam uporna i tvrdoglava kada znam da sam upravu ili da nesto moram postici.mada ima dana kada bih se najradije zatvorila u tamnu sobu,slusala muziku i gledala u prazno.ali nakon takvih "faza" sam kao nova puna energije,nasmijana i uvijek raspolozena za dobar i lud provod...

4 komentara

  1. smrc smrchhh…mozda je bilo sudjeno tako..a mozda i ne..no ako ti i ne oprosti znaj da smo mi bile samo usrane klinke kojee uvijek upropaste sve…:::::::((zaoo mi jee…ljubimm te:))uz tebe forever tvoja blesy..

  2. znamm da bolii sve dok srce volii i boljet ce sve dok ljubavi bit cee…ee dusoo moja ne smijess tako da misliss niko nije krivv i akobogda stvari se daju rijesitii:))ne mozess samo u sebii krivca trazitii sigurnoo se to dijelii:((:))ma joji ja tebe punoo i jubiii

  3. pa dobro upravu si,svako je pomalo kriv.ali eto nadam se ako se to ne moze rijesiti sa happy endom da ga barem sto prije prebolim,jer me ubi ovo razmisljanje o proslosti i prisjecanje ne mogu da sebi to na silu zabranim jednostavno je tu. stvarno se nadam da cu ga uskoro preboljeti, ako ne uskoro vremenom valja ce neko naletiti ko ce mi vise znaciti od njega mada ne vjerujem da se to uskoro moze desiti…..ma ko zna mozda i trebam malo ovako da patim, pa da naucim na svojim greskama i da drugi put budem pametnija :).
    jubiiiiiiiiim i hvala ti puno duso,stvarno si mi postala pravo,pravo draga, iako te i ne znam kako treba.super si!!!!!

Komentariši